واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت پرسش مهر: اختصاص یک ساعت از زنگ انشا به این سوال شعار سال تحصیلی جدید و پوستر بازگشایی مدارس رونمایی شد + عکس چرا امسال نباید واکسن آنفولانزا را فراموش کنیم؟ حقوق حداقل بگیران تأمین‌اجتماعی باید بالای ۳۰ میلیون تومان باشد علت افزایش قیمت واکسن آنفلوآنزا در بازار چیست؟ | احتمال تغییر قیمت با محموله‌های جدید یک فعال حقوق حیوانات: ادارات کل دامپزشکی، مسئول بسیاری از اتفاقات تلخ باغ وحش‌ها هستند | باغ وحش‌ها انگیزه‌ای برای درمان حیوانات پا‌به‌سن‌گذاشته ندارند آمادگی مدارس مشهد و استان برای ورود کلاس اولی‌ها | خانواده، حلقه مفقوده میان معلم و دانش‌آموز است
سرخط خبرها

آمار عجیب از میزان قاچاق روزانه سوخت! | انجام ۲۶۰ عملیات بنابر گزارش مردمی

  • کد خبر: ۳۰۳۹۷۹
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۹
آمار عجیب از میزان قاچاق روزانه سوخت! | انجام ۲۶۰ عملیات بنابر گزارش مردمی
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: روزانه بیش از ۲۰ تا ۲۵ میلیون لیتر سوخت در کشور قاچاق می‌شود و پلیس امنیت اقتصادی در زمینه این جرایم، سرنخ‌ها و پرونده‌هایی داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار حسین رحیمی روز جمعه در یک برنامه مستند تلویزیونی اظهار داشت: در زمینه قاچاق سوخت، پلیس در بخش پیشگیری هیچ نقشی ندارد و وزارت نفت اصلی‌ترین مجموعه‌ای است که مسیر‌های قاچاق را می‌تواند بررسی کند.

وی با بیان اینکه بیش از ۹ میلیون لیتر سوخت توقیف کرده‌ایم، افزود: به صورت کتبی به وزارتخانه‌های نیرو، جهاد کشاورزی و صمت که در این زمینه دخیل هستند، اعلام کرده‌ایم، اما هم افزایی صورت نگرفته است به همین دلیل قادر به جلوگیری از قاچاق سوخت نیستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا تاکید کرد: فرآیند قاچاق سوخت در تمام ابعاد از محل شکل گیری تا خروج از کشور را مورد بررسی قرار داده و طی نامه‌ای به ریاست جمهوری اعلام کرده‌ایم.

سردار رحیمی با بیان اینکه اقدامات پلیس در تمام جرایم اقتصادی پسا رویدادی است، تصریح کرد: اگر این ابزار‌ها به طور کامل در اختیار پلیس قرار گیرد حجت برای پلیس تمام است ولی تاکنون اتفاق نیفتاده و باید فکر جدی تری شود.

وی در مورد موضوع کورورش کمپانی هم گفت: در این رابطه پرونده کورورش کمپانی جمع و تمام شده و اموال فردی که متواری شده را بررسی کردیم و در حسابی که قوه قضاییه قرار داده، نگهداری می‌کنیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا افزود: در واقع قبل از اینکه تجمعات در مورد این پرونده تشکیل شود ما کار را دنبال می‌کردیم و حدود سه ماه طول کشید تا حکم قضایی گرفته شود.

سردار رحیمی با بیان اینکه در پرونده‌های اقتصادی تا جرمی محرز نشده باشد، اطلاع رسانی نمی‌کنیم، ادامه داد: در مورد سرقت بانک ملی نیز هیچ ارتباطی بین بانک و ۱۱۰ و بانک و کلانتری نبود، حراست مجموعه تمام ارتباطات را قطع کرده بود و بعد از سه روز تعطیلی، کمتر از ۴۸ ساعت تمام عوامل بانک را پیگیری کردیم.

این مقام مسوول در فراجا در مورد حضور اتباع بیگانه در کشور و موارد تخلفات اقتصادی آنها، اظهار داشت: پروژه‌ای در زمینه اینکه اتباع خارجی به چه میزان فرصت‌های اقتصادی ما را اشغال کرده‌اند و میزان این وجوه اقتصادی و مباحث مالیاتی در این زمینه آغاز شده است.

سردار رحیمی یادآورشد: بیشتر فعالیت اتباع خارجی در بخش فرصت‌های شغلی در حوزه کیف و کفش و مبلمان است که آنها را بررسی می‌کنیم و این فعالیت آنها باید در چارچوب مقررات کشور باشد.

وی در مورد اجاره کارت ملی شهروندان هم گفت: بحث کارت‌های بازرگانی باید ساماندهی شود و وضعیتمان نسبت به قبل بهتر شده، اما اجاره کارت ملی یا بانکی که عمدتا افراد فقیر و دارای مشکلات مالی هستند، پرونده‌های متعددی داریم و در حجم عظیمی از عملیات بانکی انجام شده، پولشویی و فرار مالیاتی وجود دارد و این موضوعات متوجه صاحب کارت به لحاظ قانونی است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا تاکید کرد: بطور مکرر در بحث فرار مالیاتی اطلاع رسانی شده و تمام دلایل و مراحل قاچاق در این زمینه را توضیح داده و راه‌های مقابله با آن را به مسئولان اعلام کرده‌ایم، باید تصمیم جدی‌تر گرفته و برای پیشگیری سازو کار لازم ایجاد شود.

کشف کالای قاچاق در حوزه پلیس نیست

سردار رحیمی با بیان اینکه کشف کالای قاچاق در حوزه پلیس نیست، اظهار داشت: کامیون‌ها، کشتی‌های و محموله‌هایی که توقیف می‌شود اگر مدارک نداشته باشد به عنوان ظن قاچاق تحویل دستگاه قضایی می‌شود و جزو اختیارات پلیس نیست.

وی در مورد گزارش‌های مردمی در حوزه تخلفات نیز اظهار داشت: از مردم می‌خواهیم با اطمینان خاطر در محیط‌های کاری و زندگی اگر موارد تخلف زمین خواری، فرار مالیاتی، سوخت قاچاق و هر گونه جرم اقتصادی را مشاهده کردند با شماره ۰۹۶۳۰۰ گزارش دهند.

سردار رحیمی با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون ۲۶۰ مورد عملیات بر اساس گزارش مردمی انجام شده است، تصریح کرد: اطلاعات مردم در این حوزه حفظ می‌شود و آنها می‌توانند با خیال راحت موارد تخلف را گزارش دهند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->